
山形の知人が、気仙沼産オイスターソースはそのまま食べるのが一番と教えてくれたので、その帰り道に早速豆腐を購入。器にあけソースをかけ、幸せな気分。
My friend in Yamagata told me that the Kesennuma oyster sauce is better to taste straight out of the bottle. On the return way to the office, I bought tofu, soybean curd. Open the
tofu package, and top with the oyster sauce, and get happy.
今日のお酒はお土産にいただいた福島県郡山、仁井田本家の金寶自然酒。International Wine Challenge 2015 で金賞受賞のお酒です。それにやっぱりミヤカンの缶詰。そしてガーデンあるべろのトマト。
This evening's sake is Kinpou Shizenshu by Niida-Honke, Kooriyama, Fukushima, which was a International Wine Challenge 2015 Gold Medal - winning sake. And canned pacific saury by Miyakan. And tomatoes from Garden Albero.

一合で終われず、登場したのは善秋。香り高い一本。
Another bottle of sake, Zenshu has come. How flavory this junmai ginjo is !
ミヤカンの「ピリ辛ツナ」と「あかもくパスタ」でひと手間。
あかもくパスタを1分半程茹でている間に、ニンニクをオリーブオイルで炒め、ピリ辛ツナを投入。茹で上がったあかもくパスタを投入。数秒からめて、"Aglio Olio Peperoncino Tuna" 出来上がり。
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